Garagesale

Garagesale 2016

Beste mensen,

Dit jaar hebben wij voor de tweede keer de garagesale georganiseerd, helaas een keer moeten annuleren i.v.m.het slechte weer.

Maar 11 september was het dan weer zover, de garagesale.

Heel mooi en zonnig weer, voor de kinderen een supergroot springkussen, en heel veel activiteit in de straten.

Organisatorisch is weer veel werk verricht om alles in goede banen te leiden. Dit alles werd beloont met prachtig weer, met ongeveer 15 aanmeldingen meer dan twee jaar geleden, en veel positieve reacties naar het bestuur toe. Hiermee is ook ons doel als vereniging, om het buurtgevoel hechter te maken , wederom gelukt.

De kinderen hebben uiteraard geen tijd gehad, die waren veel te druk met het mooie grote springkussen,  maar pap en mam kregen zo ook de tijd  om een her en der een praatje te maken.

Voor de verkopers onder ons, gezien de reacties ,is iedereen tevreden geweest, leuke dag gehad ,weer meer plaats in  huis, en het brengt ook nog wat op. Het leuke is en zal toch ook het onderhandelen zijn, rasechte handelstalenten hebben we,maar soms moet je spontaan duurder worden……..

Tijdens en na afloop kon weer iedereen genieten van een hapje en een drankje in de tent. Na een lange dag sovoor ons allemaal kunnen we toch weer terugkijken op een geslaagde dag, en zeker vatbaar voor herhaling.

Graag willen wij  de leden  en niet leden bedanken voor de medewerking ,mede hierdoor hebben we extra opritten kunnen  gebruiken. Verder is ook een dankjewel op de plaats voor iedereen die op een of andere manier heeft geholpen met handjes of middelen voor deze organisatie.

Bestuur BCA

Roger ,Deborah, en Wendy